domingo, 19 de febrero de 2012

DESPEDIDA DEL IRONTRAIL LES MEDES - PREMI LURBEL

Per motius de caire personal i familiar el Circuit IronTerra deixa de disputar-se.

Gràcies a tots els participants que heu disfrutat d'aquesta conpetició durant les 3 edicions anteriors, i una abraçada molt forta de part de l'organització.

lunes, 13 de junio de 2011

CLASSIFICACIONS I FOTOS IRONTRAIL LES MEDES 2011


Classificacions i reportatge fotogràfic de la III edició del IronTrail Les Medes - Premi Lurbel, en el següent enllaç: http://www.tretzesports.com/irontrailmedes11/index.html

+ fotos: http://marcphotosport.wordpress.com/

jueves, 10 de marzo de 2011

INSCRIPCIONS TANCADES






Inscripcions obertes / Inscripciones abiertas



Places limitades a 350 participants comptabilitzant qualsevol de les proves, es tancarà el periode d'inscripcions divendres dia 10 de Juny a les 21h.




No s'admeten inscripcions el dia de la cursa, ni es faràn devolucions en cas de no poder assistir a la competició.



Pots participar a les proves que tu vulguis, tria el teu repte:



Inscripcions únicament via online a: http://www.tretzesports.com/irontrailmedes11/index.html





A la mateixa web per fer l'inscripció, sortirà el llistat d'inscrits. En cas de qualsevol incidència en el pagament o error de dades, enviar un mail a info@tretzesports.com .




sábado, 12 de febrero de 2011

IRONTRAIL LES MEDES - PREMI LURBEL 2011

Tercera edició del IronTrail Les Medes-Premi Lurbel el diumenge 12 de juny 2011 (Estartit), un triatló cross de característiques similars a les proves Xterra, peró amb l'atractiu d'uns circuits molt técnics i exigents, en un entorn molt salvatge.

Amb novetats i com sempre un format innovador: sense transicions, 3 sortides independents una per cada prova, converteix aquesta competició en única, aixó la fa encara més dura pel ritme de cursa.

Una competició pels amants dels reptes més durs, o qui vulgui pot competir en la prova o proves de la seva especialitat: Natació 1.800 metres, cursa Trail 13'5 km, Mtb 20 km.

Els circuits transcorren dintre del Espai Natural de les Illes Medes i el Massís del Montgrí, un territori espectacular.

La població de l'Estartit (Costa Brava, Girona) ofereix una gran oferta turística i de serveis per tots els participants i aficionats. I la data un clima inmillorable per gaudir de l'entorn d'una zona coneguda per les seves meravelloses platges.


martes, 9 de junio de 2009

INFO - BRIEFING IRONTRAIL 2011





Recollida dorsals, casquet natació, bossa obsequi , xip:


(camiseta técnica + mitjons técnics), s'entregaràn en el moment del retorn del xip o al finalitzar la competició.

Dissabte 11 de juny de 17h a 19h a la zona organització (Platja Gran de l'Estartit).



Diumenge 12 de juny de 7’30h a 8h a la zona organització (Platja Gran de l’Estartit), pels que tenen que nedar, cursa a peu o btt es pot recollir el dorsal abans de la corresponent sortida.


sábado, 20 de diciembre de 2008

INSCRIPCIONS 2011


El periode d'inscripcions s'obrirà febrer de 2011, i es podràn fer efectives online a través de la pàgina web http://www.tretzesports.com/irontrailmedes11/index.html .